My photo
ASSALAMUALAIKUM n hi semua... welcome...call me shide...I like that name, I think I'm gonna keep it.I'm just a 20 year old Muslim boy from KELANTAN..ade orang x kenal negeri KELANTAN?? Impossible kot lau ade orang xkenal..hehehe..I write because I want to...I have too many flaws yet I am still learning. Enjoy our life to the fullest..:). On top of that, I also share any stories or experiences that might be beneficial to everyone...i hope and i hope dan i hope be beneficial to everyone yerr..hihi…:))) daN blog ini dicipta bukaN uNtuk meNcari popUlariti @ sensasi .hanye untuk berkongsi pengalaman.sekadar mengisi masa lapaNg jewk ag pom borink asyik on facebook..hihi..Nak Tau PaSal Aku, mesti la keNal la Ngn Aku! bAru tau..xkenal make x cinte...hEhe..sEmoge terHibur.. by the way nak tau banyak lagi sal aku leh la follow aku ahak3..

Keikhlasan Zizan

Keikhlasan Zizan

SEPANJANG 2012, Zizan bakal tampil dengan filem KL Gangster 2, Jangan Pandang-Pandang dan Mael Labung.Malah Zizan juga tampil sebagai penyanyi dengan berduet bersama Kaka untuk lagu Bawaku Pergi ciptaan Malique.


ACARA sambutan tahun baharu boleh dilakukan dengan pelbagai cara. Ada yang memilih untuk bersama famili, rakan-rakan atau berada di tengah hiruk konsert.
Untuk Zizan Raja Lawak atau nama sebenar Mohd. Razizan Abd. Razak, tahun ini dia berada di Dataran Shah Alam bersama Ustaz Azhar Idrus, Ustaz Akhil Hayy, Sham Kamikaze dan ramai lagi bagi menyambut permulaan tahun 2012.
Berlandaskan kerohanian, sambutan tahun baharu ini antara lain menyediakan sesi sembang santai Islamik antara Zizan dan Ustaz Azhar Idrus. Menyediakan 12 buah soalan untuk dijawab oleh Ustaz Azhar, antara soalan yang ditanyakan oleh Zizan ialah 'Apakah hukum main bunga api?, Langgar lampu merah dibolehkan?, Betulkah alat muzik itu najis? dan Hukum tengok cerita hantu?.'
Selain itu, Zizan sempat memetik gitar dan mengadakan sesi jamming bersama Ustaz Azhar dan kemudian meniru gaya ustaz.
Ketika diminta sedikit komen perihal sambutan tahun baharu Zizan yang berlainan dengan selebriti lain di tanah air, Zizan menjawab dengan rendah hati: "Saya tidak mahu besarkan cerita itu kerana saya buat dengan seikhlas hati. Kalau orang tahu, tahulah. Tapi saya tidak mahu komen panjang lebar."

shideoneway official

1 comment: